FARMONA my`Bio vyhladzujúci telový balzam so zvlhčujúcim a zvláčňujúcim modrým agáve 400 ml

Kód: 210965
Neohodnotené
Značka: Farmona
€6,64
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
27.11.2024

Detailné informácie

Darček zdarma
Darček zdarma
Ku každej objednávke
LEN originálne produkty
Ponúkame len
originálne produkty
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Podrobný popis

Farmonamy Biomy'BIO Upokojujúci a vyhladzujúci zvlhčujúco-zvláčňujúci balzam 400 ml

Vyvinutý v súlade s filozofiou PEH SKIN BALANCE. Vyhladzujúci zvlhčujúco-zmäkčujúci telový balzam dokonale vyživuje pokožku.

Vďaka kombinácii výživných zmäkčovadiel, hydratačných zvlhčujúcich látok a extraktu z modrej agáve balzam dokonale ošetruje všetky typy pleti. Znateľne hydratuje, vyhladzuje a vyživuje a obnovuje pocit pohodlia.

ZLOŽENIE: zvlhčujúce a zmäkčujúce

POUŽITIE: všetky typy pleti

EMOLIENTY: repka a ryžové oleje , kokos

AKTÍVNE ZLOŽKY: cukrový betaín, extrakt z modrej agáve

PEH SKIN BALANCE je vedomá starostlivosť, ktorá obnovuje rovnováhu pokožky prostredníctvom vhodného pomeru proteínov, zmäkčovadiel a zvlhčujúcich látok .

Vyberte si vzorec, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám:

PROTEÍNY = OBNOVA

EMOLIENTY = VÝŽIVA

Zvlhčovače = ZVLHČUJÚCE

97 % ingrediencií prírodného pôvodu, 100 % zelenina, certifikát Viva!

Ako používať:

Každé ráno a/alebo večer vmasírujte balzam na telo, robí jemnú masáž smerom nahor.

< p>Zloženie (INCI):

Aqua (voda), Helianthus Annuus (slnečnicový) olej zo semien, Butyrospermum Parkii (bambucké) maslo, Oryza Sativa (ryža) Otrubový olej, glycerín, glycerylstearát, fenoxyetanol, etylhexylglycerín, oktenidín HCl, kokosový nuciferový (kokosový) olej, izostearylizostearát, stearoylglutamát sodný, kanolový olej, betaín, parfum (vôňa), allant karbomer, maltovaný cethan , extrakt z listov agáve tequilany, hydroxid draselný, voda (voda)

Dodatočné parametre

Kategória: Telové mlieka a maslá, balzamy,oleje,opalovanie
Objem: 400
EAN: 5900117980965

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: