Medved natural 2x Akáciová vláknina po 300g (spolu 600g )

Kód: 27502
Akcia
Neohodnotené
€40 –37 %
2x akaciova vlaknina
€40 –37 % €25
Momentálne vypredané
Položka bola vypredaná…

Akáciová vláknina s vysokým podielom rozpustnej vlákniny od výrobcu Medveď natural teraz vo výhodnom balení

Detailné informácie

Darček zdarma
Darček zdarma
Ku každej objednávke
LEN originálne produkty
Ponúkame len
originálne produkty
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Podrobný popis

Vysoko rozpustná vláknina je zozbieraná z miazgy stromu akácia, ktorý je pôvodom z Afriky, Pakistanu a Indie a hojne sa vyskytuje v tropických a subtropických oblastiach. Akáciová vláknina ako súčasť stravy môže pomôcť podporiť pravidelné vyprázdňovanie, pozitívne prispieť k udržaniu správnej hladiny cholesterolu, nespôsobuje nadúvanie ani kŕče. Rozpustná vláknina funguje tiež ako prebiotikum, ktoré podporuje zdravé osídlenie črevného mikróbiómu.

Akáciová vláknina / prášok 300g

Odporúčané dávkovanie: 1x denne 1 odmerku (cca 10g) rozpustiť v dostatočnom množstve vody a vypiť. Neprekračujte denné odporúčané dávkovanie. Držte mimo dosah detí. Výživový doplnok neslúži ako náhrada vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu.

Zloženie: akáciová vláknina prášok.
Skladovať v suchu, pri teplote 6-25°C a chrániť pred svetlom.

Denná dávka (1 odmerka) obsahuje:

AKáciová vláknina   10g
z toho rozpustná vláknina   8g

 

 

Recepty

Brusnicové mafiny s akáciovou vlákninou
100 g mandľovej múky, 30g pomletých orechov, 1 a 1/2 PL akáciovej vlákniny, 30g kokosového cukru, 1 ČL vanilky, 100 ml mlieka, 1 vajce, 1 ČL prášku do pečiva, forma na mafiny.
Všetky suroviny spolu zmiešame. Môžeme ešte pridať ovocie, napr. mrazené brusnice. Pečieme na 150°C približne 25 minút.

Syrové krekry s akáciovou vlákninou
120g mandľovej múky, 70g strúhaného syra, 2 vajcia, 10g akáciovej vlákniny, štipka soli
Všetky suroviny zmiešame a na plech vystalný papierom na pečenie vytvarujeme placky. Pečieme na 150° C 45 minút.

Raňajková kaša s akáciovou vlákninou
30 g mandľovej múky, 15 g strúhaného kokosu, štipka soli, troška vanilky, 15 g srvátkového vanilkového proteínu, 1 vajce, 10 g akáciovej vlákniny, 100 ml šľahačkovej smotany, 100 ml vody, maslo na poliatie a Flavochino na posypanie.
V miske si rozmiešame 1 vajíčko. Mandľovú múku, kokos, vlákninu, proteín zmiešame, pridáme štipku soli, vanilky zmiešame a vysypeme do panvice, pridáme šľahačkovú smotanu a vodu a na miernom ohni privedieme do varu. Hneď odstavíme a metličkou dôkladne zašľaháme 1 vajce. Polejeme roztopeným maslom a posypeme Flavochinom od Dr. Jacobs Medical alebo môžeme použiť mleté ochrechy, bobuľové ovocie a podobne.

Rezance s akáciovou vlákninou
3 vajcia, 125g mozarelly, 20g akáciovej vlákniny, soľ, čierne korenie.
Vajcia zmiešame s korením soľou a mozarellou ponorným mixérom. Potom primiešame akáciovú vlákninu. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie, rozotrieme na cca 5mm vrstvu a pečieme 8-10 minút na 175°C. Po upečení rozrežeme na tenké rezance a podávame ako prílohu k mäsu alebo so smotanou, paradajkovou omáčkou.

Vafle s akáciovou vlákninou
40g mäkkého masla, 40g tučného tvarohu, 2 vajcia, 3 PL vanilkového proteínu sladeného stéviou, 1/2 ČL prášku do pečiva, 1/2 odmerky Akáciovej vlákniny
Vajcia vyšľaháme s maslom, potom pridáme tvaroh, proteín, prášok do pečiva a akáciovú vlákninu a dobre premiešame. Cesto by nemalo byť veľmi riedke. Vaflovač potrieme vhodným tukom – maslo, ghee alebo kokosový olej a upečieme vafle. Možme podávať s ovocím, šľahačkou, lekvárom...

Paleo pizza s akáciovou vlákninou
4 vajcia, 150g lučiny alebo krémového syra (philadelphia, goldessa..), soľ, 100g pasírovaných paradajok, sušené oregano, čierne korenie, kečup, štipka soli, korenie na pizzu, sušený cesnak, 100g strúhaného syru alebo mozzarely
Oddelíme si žĺtka od bielkov. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtka rozmixujeme s lučinou a soľou. Žĺtkovú zmes nalejeme do bielkov a jemne zamiešame. Cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 150 °C 20-25 minút. Zatiaľ čo sa cesto pečie si pripravíme paradajkovú omáčku na potretie. Do misky nalejeme pasírované paradajky a pridáme koreniny. Upečené cesto vyberieme z rúry a preklopíme na druhý papier na pečenie. Papier ktorý je na vrchu stiahneme. Paradajkovú zmes nalejeme na upečené cesto a posypeme syrom (oblohu použite podľa vlastnej chuti). Cesto opäť vložíme do rúry na 7-10 minút aby sa syr roztopil.

Ďalšie možnosti prípravy:
• naliať do pohára 2 dcl vody, pridať 10g Akáciovej vlákniny, rozmiešať a vypiť
• Akáciovú vlákninu je možné piť spolu s ďalšími produktmi od Dr. Jacobs Medical, stačí naliať do pohára vodu, pridať Akáciovú vlákninu, Lactacholin, zamiešať a vypiť. Takto môžete Akáciovú vlákninu piť aj s Lactirelle alebo Aronia-Elixier
• Akáciovú vlákninu môžete zamiešať do svojho obľúbeného smoothie alebo pridať do jogurtu, do kaše alebo studených dezertov či krémov
• Akáciovú vlákninu môžete pridať do akéhokoľvek cesta na koláče alebo chlieb, vláknina sa môže tepelne zahrievať, variť a piecť

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: