regiogan BITTER MILD bio 500 ml

Kód: 27487
Novinka
Neohodnotené
€35
Momentálne vypredané
Položka bola vypredaná…

regiogan BITTER mild ponúka vysoko koncentrovaný, fermentovaný nápoj plný horčín na optimálnu podporu trávenia, chuti do jedla a ďalšie dôležité funkcie, vhodný pre celú rodinu.

Detailné informácie

Darček zdarma
Darček zdarma
Ku každej objednávke
LEN originálne produkty
Ponúkame len
originálne produkty
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Podrobný popis

  • Každodenná podpora trávenia
  • Podpora funkcie pečene
  • Podpora metabolizmu

 

Zloženie:
Fermentovaný bylinný a rastlinný extrakt (artičoky*, medvedí cesnak*, listy žihľavy*, semená brokolice*, koreň horca*, kvet sedmokrásky*, chmeľ*, kvety rumančeka*, listy púpavy*, kvet púpavy*, listy mäty piepornej*, tymian*, rebríček*, palina*), ryžový sirup*, sirup z cukrovej repy* (obsiahnuté cukry sú metabolizované mikroorganizmami počas fermentácie), fermentované časti húb a rastlín (mleté hroznové semená*, Reishi Ling Zhi*), bakteriálne kultúry (bifidobaktérie, baktérie mliečneho kvasenia), kvasinky (<0,00001%).

*z kontrolovaného ekologického pestovania.

Holisticky sa zameriavame na udržateľnosť a prirodzenosť. Preto v našich produktoch nenájdete žiadne chemické prísady, farbivá ani príchute či iné nežiaduce prísady.

 

Dávkovanie: 1 x denne 30 ml alebo 3 x denne po 10 ml čistého nápoja vypiť alebo rozriediť v primeranom množstve vody. Najlepšie užiť pred jedlom.

 

Upozornenie: Po otvorení skladujte najlepšie mimo svetla a v chladničke. Takto chutí najlepšie a zostane dlhšie stabilný. Pred otvorením fľašu mierne potraste. Vločky kvasníc na povrchu sú kvalitatívnym znakom našej prirodzenej fermentácie.

Spotrebujte do 4 týždňov.

Biele zhluky na povrchu sú súčasťou výrobku a sú teda zdravotne nezávadné.

 

Výživové hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota 28,4 kJ/6,8 kcal
Bielkoviny 0,0 g
Uhľohydráty 1,6 g
z toho cukor 0,92 g
Vláknina <0,17 g
Tuky 0,0 g
z toho nasýtené tuky 0,0 g
Soľ 0,01 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: